Opbergoplossingen voor elk formaat buitenruimte

Opbergoplossingen voor elk formaat buitenruimte

Opbergoplossingen voor elk formaat buitenruimte

Als je buiten veel tijd kwijt bent met het organiseren van dingen, helpt onderstaand overzicht je met de beste opbergoplossingen passend bij elk formaat tuin of balkon, zodat alles er steeds weer netjes en opgeruimd uitziet.

 

1. Ideaal voor kleine tuinen, terrassen of balkons

Onze Marvel Plus outdoor opbergbox is een ideale oplossing voor kleine tuinen of op het balkon. Met een inhoud van 270 liter en een duurzame, weerbestendige constructie kunt je hem gebruiken als kussenbox, maar ook voor tuingereedschap, speelgoed of andere buitenspullen. Ingebouwde handgrepen maken verplaatsen gemakkelijk.

 

2. Ideaal voor middelgrote tuinen

Zoek niet verder dan de Darwin, een evolutie onder de tuinhuizen en schuren. Ga voor de look van een houten tuinhuis/schuur zonder het onderhoud. Het Darwin tuinhuis blijft stijlvol, seizoen na seizoen, met nul onderhoud. Hij is volledig weerbestendig, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over kromtrekkende, overlappende of barstende planken of om regelmatig terugkerende verfbeurten. Bezorging is niet nodig - hij past in je auto en is binnen 2 uur opgebouwd.

 

3. Ideaal voor grotere tuinen

De Artisan 117 is een ruim tuinhuis in architectuurstijl met een mooie houtstructuur. Het tuinhuis heeft een hoog plafond, hoog genoeg voor een volwassen persoon om vrij rond te lopen, kan overschilderd worden (maar is niet nodig), heeft brede, dubbele deuren, en een strakke raampartij. Gebouwd met een dubbelwandige, weerbestendige constructie en een stevige vloer die sterk genoeg is voor zware voorwerpen.

 

4. Ideaal voor het opbergen van afvalcontainers

Berg je afvalcontainers, fietsen of tuingereedschap op in onze Store It Out Max. Eenvoudig te monteren, weerbestendig en afsluitbaar en dus de ideale manier om je buitenruimte netjes te houden. Geen wonder dat dit één van onze bestverkochte opbergproducten voor buiten is.

 

5. Ideaal voor het opruimen van laarzen en wandelschoenen

Geef laarzen en wandelschoenen een thuis met onze City Box. De opbergbox is in 5 minuten te monteren en helpt je met het organiseren en optimaliseren van je ruimte. Volledig weerbestendig voor een droge en goed geventileerde inhoud.

 

Wij zijn niet alleen experts op het gebied van outdoor opbergruimtes, maar hebben ook een assortiment tuinmeubelen en plantenbakken, zodat je je tuin een complete make-over kunt geven.